S-au reprofilat! Sibienii din piețe au început să vândă ”bitcoini de la mama lui”

Ăştia chiar ştiu cum se face caşul! Sibienii din pieţe au scos la vânzare bitcoini, despre care pretind că ar fi extraşi cu o tehnologie veche, tradiţională, din IBM-uri din 1970. Bitcoinii extraşi se pun la scurs, dar, atenţie, zerul nu se aruncă!

“Zerul de la bitcoini noi îl păstrăm, îl dăm în clocot şi adunăm ethereum, o altă criptomonedă, cu un randament foarte bun”, spune Fănică, sibian de la Piaţa Norilor. Acesta povesteşte magia extragerii bitcoinului: “Dai la fus să se răcească procesorul, pui o sfârlează pe el înainte și dup-aia te pui la extras. Dup-aia iei bitcoinul și-l pui pe gard să se usuce la soare câteva zile.

Sibienii dau sfaturi celor care cumpără criptomonede din altă parte: “Aveţi grijă la dogecoin, dacă are gheare nu e bun!” Evident, sibienii avertizează asupra bitcoinilor falşi vânduţi la Mega: “Ăia de la Mega nu sunt decât monede de 5 bani date cu spray, fiţi atenţi să nu luaţi ţeapă”

Un alt secret e să nu puneţi botul la cei care vând bitcoin afumat în iunie, pentru că adevăratul bitcoin afumat apare doar în septembrie, când pleacă oile de la munte. Şi încă ceva. Un sibian îţi dă să guşti, nu ţi-l dă în ţiplă, te lasă să faci o tranzacţie micuţă cu bitcoinul înainte să-l cumperi!

Scris de TNR
8 iunie 2018 13:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult