S-au săturat! Hoţii de telefoane îi roagă pe români să aibă de acum încolo şi încărcătoarele la ei

Faptul că românii nu sunt printre cei mai politicoși europeni nu mai este, de mult, o știre. Chiar și așa, tot mai mulți oameni sunt surprinși de lipsa de maniere a conaționalilor noștri. De exemplu, hoții de telefoane mobile spun că românii nu au bunul simț să umble cu încărcătorul de telefoane la ei.

”Ajungi să iei un telefon din centru, îl iei chel, fără încărcător, uneori și fără husă. Ce faci, mai dai 150-300 de lei pentru un încărcător, când dai telefonul la vânzare pe site-urile de anunțuri? Ce profit să mai ai în condițiile astea? De-asta în România lucrurile merg așa cum merg, pentru că oamenii sunt neserioși, iar noi trebuie să băgăm bani în procesul de producție mai mult decât în țările civilizate”, explică Manuel Ș, un cunoscut hoț de telefoane din București.

Șuții spun că, din cauza neglijenței românilor, marja de profit în industrie se apropie rar de 50%. ”Dacă aș fura și eu de la un popor mai de bun simț aș putea să promovez, să ajung măcar consilier local sau viceprimar”, spune Manuel. Hoții de telefoane au mai precizat că, un român responsabil și politicos, ar avea la el chiar și două încărcătoare de iPhone, că nu se știe când ai nevoie.

Scris de Ef
13 iunie 2014 17:06

Alte articole

Vezi mai mult