Sacrificiu. Ca să combată pandemia, bugetarii trec la programul 9:00-9:17

Bugetarii, din nou exemplu pentru noi toți! Ca să prevină infectarea cu Covid, toți angajații la stat trec la programul de 9:17, mai precis vor pleca acasă la ora 9:17. Totuși, bugetarii precizează că între 9:10 și 9:12 vor avea pauză de masă: ”Suntem oameni, nu roboți!”, susțin bugetarii.

”A fost o perioadă grea pentru toată lumea și mobilitate înseamnă risc crescut de transmitere. Noi putem să ne facem treaba în cele 15 minute de program, cu condiția să ne înțeleagă și contribuabilul și să nu ne mai deranjeze în aceste minute prețioase. Program cu publicul putem avea peste câteva luni, momentan e prea periculos. Din toamnă vom deschide ghișeele pentru vaccinați”, spune Robert Acrișor, bugetar.

Bugetarii spun că chiar dacă programul e redus, salariile trebuie nu doar păstrate, trebuie acordat și un spor pentru program intensiv, de minim 30%. Bugetarii vor ca poliția și jandarmeria să elibereze și străzile la orele respective, ca să nu piardă timp prețios când se duc și se întorc de la birou.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 martie 2021 10:27
Citește mai mult despre: bugetar program

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult