Sadic! Vine zilnic cu mici la birou, dar nu-i mănâncă, ci doar le face poftă colegilor

Atenţie, corporatişti din toate birourile! A fost semnalat un odios care îşi torturează colegii aducând mici la muncă în fiecare zi, mici pe care nu-i consumă, ci doar îi ţine prin birou, ca să le vină la toţi apă în gură şi să sufere de poftă de mici. Acest scelerat fără inimă nici măcar nu mănâncă micii, dar nici nu-i dă altcuiva să-i mănânce, aşa cum ar face un om echilibrat.

“Este o tulburare de comportament tipică zonei balcanilor. Se numeşte kebaboză. De exemplu, în Serbia sunt unii care vin cu pleşcaviţă la birou şi nu o mănâncă, doar îşi torturează colegii cu mirosul apetisant. În Turcia vin cu köfte. Din păcate boala nu se poate trata, oamenii aceia aşa sunt din naştere”, explică psihiatrul Decebal Popescu.

Există unii sadici total sociopaţi, care mai şi pozează micii, îi pun pe Instagram şi dau share la toţi prietenii din Facebook, să vadă toată lumea că ei au venit cu mici la prânz, dar sunt trădaţi de faptul că nici măcar nu au muştar lângă ei, deci nu au de gând să-i mănânce. “Astfel de oameni îmi fac greaţă şi ar trebui îndepărtaţi din societate”, spune Graţiela, corporatistă.

Scris de Ionut
27 noiembrie 2018 11:11
Citește mai mult despre: corporatisti mici sadism

Alte articole

Vezi mai mult