Saloanele de păcănele din orașe se extind, că bagă aparatele aduse de la sate

Orașele ar putea deveni raiul păcănelelor, cu cazinouri întregi la fiecare scară de bloc. Asta pentru că aparatele aduse de la sate trebuie puse undeva să scoată în continuare profit. Se estimează că prin desființarea păcănelelor din localitățile mici, în orașe fiecare gheretă cu păcănele va avea cel puțin de trei ori mai multe aparate.

„Va fi practic imposibil să nu dai la păcănele odată ce ai intrat într-nu astfel de cazino. Și dacă tragi o bășină începe să se învârtă mașina. Vor fi păcănele și la baie și la locul de fumat și la bar, să dai doi pumni în mașină până îți toarnă barmanul berea”, spune Decebal Tudor, expert în industria păcănelelor.

Această aducere a aparatelor va avea și un impact pozitiv asupra vieții de la oraș, unde se vor creea mai multe locuri de muncă, de exemplu, depanator de păcănele, spălător de păcănele, îngrjitor de păcănele, paznic de păcănele sau admirator de păcănele. În plus, majoritatea influencerilor de pe TikTok din România vor primi un aparat de păcănele doar al lor, pe lângă banii pe care-i primesc din reclame.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 aprilie 2024 12:25
Citește mai mult despre: orase pacanele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult