Salvamarii vor primi harpoane, să-i prindă pe turiștii care trec de geamandură

În sfârșit, după ce ani de zile sindicatele din domeniu au cerut în mod repetat autorităților locale și centrale dotări mai bune pentru a-și face treaba, salvamarii vor primi începând cu luna viitoare harpoane și năvoade de pescuit, pentru a putea să prindă mai bine turiștii care trec de geamandură.

„Este o situație care nu prea se discută, în ultima vreme turiștii au devenit tot mai grași și este destul de dificil, nu doar să-i prindem ci mai ales să-i tragem înapoi la mal. Aceste harpoane ne vor ajuta să ne facem treaba mai bine”, a explicat Aurel Enache, un lider de sindicat al salvamarilor. Acesta spune că el și colegii lui se vor antrena în zilele următoare cu bețe de umbrelă de plajă pentru a putea fi pregătiți perfect când vor veni armele.

De cealaltă parte, autoritățile au anunțat și o reducere a salariului salvamarilor, motivând că acum au instrumentele necesare pentru a-și procura singuri hrana. „Au cu ce vâna, pot să-și facă din ce prind nu doar de mâncare ci și niște locuri unde să doarmă. Sunt zeci de civilizații care au trăit așa”, spune primarul din Constanța.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
6 iulie 2020 05:07

Alte articole

Vezi mai mult