„Salvaţi OTV!”, o campanie pentru prezervarea principalului izvor de prostie naturală al României

Închiderea postului OTV i-a pus pe jar pe apărătorii naturii din ţara noastră! Mircea Toma, Dragoş Bucurenci, Mihai Goţiu şi Remus Cernea şi-au unit eforturile în campania „Salvaţi OTV!”, care va demara mâine prin pichetarea sediului CNA. Dan Puric li s-a alăturat şi el, declarând că OTV este darul lui Dumnezeu pentru poporul român, un dar de care noi ne batem joc şi nu ştim să-l apreciem.

Potrivit lui Mircea Toma, iniţiatorul Salvaţi OTV, „Ceneaiştii vor să închidă cea mai importantă sursă de prostie naturală a ţării noastre. Din cauza boicotului media, populaţia nu ştie că OTV a rămas printre puţinele izvoare de tâmpenie necontaminate din Europa şi poate chiar din lume. E foarte posibil chiar ca la OTV să se mai găsească prostie virgină, încă neatinsă de mâna omului.”

„Noi avem aici, chiar sub nasul nostru, această resursă incredibilă de prostie în stare pură, pe care alte ţări ar da orice ca să o aibă, şi în loc să o exploatăm, o închidem”, mai spun activiştii Salvaţi OTV. Ei au ameninţat chiar că se vor lega cu lanţuri de televizoarele de acasă pentru a se pune astfel în calea închiderii postului lui Dan Diaconescu. În replică, membrii CNA spun că aceasta e o dovadă clară că activiştii s-au înfruptat şi ei din resursele de prostie ale OTV.Pe acelaşi subiect:
Sute de mii de români, în sevraj după închiderea OTV!
Dan Diaconescu, decis să atragă în partidul lui elitele intelectuale ale țării
CNA a sancţionat OTV pentru că a difuzat peste 24 de ore de publicitate într-o singură zi!

Scris de TNR
30 martie 2012 05:03

Alte articole

Vezi mai mult