„Salvaţi Roşia Montană” va otrăvi apa potabilă cu cianuri pentru a da un semnal pozitiv

După ce ultimele proteste ale mişcării Salvaţi Roşia Montană (SRM) au fost boicotate în sânge de autorităţile cumpărate de canadienii, mişcarea ecologistă s-a scindat în două facţiuni paralele: SRM divizia militară şi SRM divizia Web.

Facţiunea militară va fi condusă de Dragoş Bucurenci, care de aici încolo va fi responsabil cu organizarea actelor de terorism: „Vom otrăvi reţeaua de apă potabilă a oraşului Cluj Napoca, pentru a atrage atenţia asupra efectelor nocive ale cianurilor asupra sănătăţii noastre. Sute de oameni nevinovaţi vor muri, iar sângele lor va fi pe mâinile nenorociţilor de canadieni.”

Divizia WEB a mişcării SRM va avea la rândul ei două subdivizii: Divizia SRM Demascări pe Facebook şi Divizia SRM pentru femei. Divizia Demascări pe Facebook va inventaria televiziunile şi ziarele care au fost cumpărate de canadieni. Publicaţiile care nu au fost deja cumpărate vor fi şi ele inventariate, cu scopul de a li se fixa un preţ potrivit pentru achiziţia de către RMGC. Divizia SRM pentru femei este doar o mişcare de nişă, care va discuta teme importante, precum poluarea şi dieta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 noiembrie 2011 15:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult