Emoții uriașe pentru studenți în această săptămână. Toți sunt cu ochii pe tuciuri, în timp ce mamele lor le pregătesc ingredientul esențial pentru un an universitar reușit. Studenții nu se plâng de lipsa manualelor, de cursurile învechite, sau de profesorii bătuți în cap, pentru că pericolul cel mai mare e să iasă zacusca afumată, sau prea sărată.student_zacusca.jpg

Unii studenți mai inventivi își ajută mamele la sterilizarea borcanelor. Un student la cibernetică n-o mai lasă pe mama lui să fiarbă borcanele și le sterilizează el cu un laser făcut acasă dintr-o damigeană veche, o lanternă și un emițător de particule furat de tatăl lui de la combinatul chimic, înainte să fie disponibilizat.

Studenții profită de gratuitatea pe CFR și fac mai multe călătorii, ca să care cât mai multă zacuscă în camera de cămin. Un student la Politehnică din Vâlcea a cărat până acum 300 de borcane și va dormi la un prieten, pentru că în cameră a fost nevoit să-și desființeze patul, ca să aibă loc zacusca.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Monday, 04.09.2017 11:20 Social

National Cinematografic