Emoții uriașe pentru studenți în această săptămână. Toți sunt cu ochii pe tuciuri, în timp ce mamele lor le pregătesc ingredientul esențial pentru un an universitar reușit. Studenții nu se plâng de lipsa manualelor, de cursurile învechite, sau de profesorii bătuți în cap, pentru că pericolul cel mai mare e să iasă zacusca afumată, sau prea sărată.student_zacusca.jpg

Unii studenți mai inventivi își ajută mamele la sterilizarea borcanelor. Un student la cibernetică n-o mai lasă pe mama lui să fiarbă borcanele și le sterilizează el cu un laser făcut acasă dintr-o damigeană veche, o lanternă și un emițător de particule furat de tatăl lui de la combinatul chimic, înainte să fie disponibilizat.

Studenții profită de gratuitatea pe CFR și fac mai multe călătorii, ca să care cât mai multă zacuscă în camera de cămin. Un student la Politehnică din Vâlcea a cărat până acum 300 de borcane și va dormi la un prieten, pentru că în cameră a fost nevoit să-și desființeze patul, ca să aibă loc zacusca.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 04.09.2017 13:20 Social

National Cinematografic