Sărăcie lucie: singura mașină din Mehedinți a fost furată și scoasă în afara județului

Catastrofa a lovit județul Mehedinți ieri seară, când cunoscuta Dacie cu număr de Mehedinți a dispărut din fața blocului unde locuiește președintele județului. Poliția suspectează că este vorba de un furt, pentru că ea nu a fost văzută nicăieri în județ.

”Cel mai probabil a fost transportată la adăpostul nopții peste graniță, în Caraș Severin, unde anchetatorii noștri nu au jurisdicție. Vom apela la colegii noștri din Caraș în cadrul cooperării transfrontaliere pentru a verifica dacă nu cumva una din cele trei mașini ale lor este, de fapt, a noastră, dar revopsită”, a declarat șeful poliției din Băile Herculane, capitala județului.

Specialiștii de pe piața auto spun că sunt slabe șanse ca mașina Mehedințiului să fie găsită întreagă, întrucât este vorba de un autoturism de epocă, ceea ce înseamnă că a fost dezmembrată pentru piese. Pe de altă parte, mai marii județului speră ca Guvernul, în urma acestui incident, să aloce bani pentru cumpărarea unei mașini noi, eventual un Logan, cu care să poată să fie primiți șefii de stat și președinții din județele vecine și prietene.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
21 mai 2014 11:05

Alte articole

Vezi mai mult