Sărbători fericite, Codruţa! De Paşti, gradul de ocupare în puşcării e mai mare decât în Poiană

Poiana Brașov nu mai e la modă printre miliardarii de carton și îmbogățiții „tranziție”. Ultima fiță în materie de sejur de Paști sunt pușcăriile și aresturile din întreaga țară, mulțumită activității DNA și Codruței Kovesi. Astfel, gradul de ocupare al pușcăriilor depășește 100%, ce nu s-a întâmplat niciodată în Poiana Brașov sau alte stațiuni turistice de fițe.

„Avem arestul 100% ocupat, plus pușcăria, unde sunt aproape doi bogați pe un loc. Pentru paști am pregătit un meniu special la cantina închisorii, ce cuprinde terci de orez, fasole și piure. Pentru că suntem creștini, mâncarea este predominant de post mai tot timpul anului dar știți cum sunt pușcăriașii, cum ajung în celulă cum fac ei rost imediat de carne”, a declarat Tudor Constantin, managerul general al înghisorilor din România.

Spre deosebire de hotelurile clasice, în pușcărie la ora 12 nu se organizează nimic deosebit, doar se dă stingerea. Este un moment bun pentru creștini, pot să folosească lumânările pentru a vedea calendarul de pe perete care arată câte zile mai au de stat sau pentru a scrie câteva pagini din lucrările științifice.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

29 aprilie 2016 14:04
Citește mai mult despre: Poiana Braşov puscarie turism

Alte articole

Vezi mai mult