Şase trucuri pentru porcii care nu vor să fie sacrificaţi de Crăciun

Apropierea Crăciunului creează panică printre porci, care ştiu că urmează să fie înjunghiaţi cu sângerete. Pentru toţi porcii care simt că le-a ajuns cuţitul la os, TNR prezintă şase sfaturi prin care aceştia pot scăpa de sacrificarea de Crăciun.

Deghizează-te într-un alt animal. Acum nu e cea mai indicată perioadă a anului să fii un porc. Comportă-te ca un cîine, de exemplu: du-i stăpânului ziarul dimineaţa, aleargă toată ziua prin parcuri, ridică un picior când vrei să-ţi faci nevoile, iar dacă te ţine poţi încerca şi să latri. Nu te deghiza însă într-un maidanez, alege un câine de rasă. Sau poţi la fel de bine să te deghizezi în iepure, cangur sau oricare alt animal care ţopăie.

Cere azil politic într-o ţară musulmană. Spre deosebire de români, musulmanii preferă mai degrabă să pună la cale un atentat cu zeci de victime umane decât să sacrifice un porc. Recomandăm ambasada Iranului, pentru că acolo se stă foarte puţin la coadă pentru viză.

Frecventează o sală de fitness. Cum toată lumea preferă să îngraşe porcul în Ajun, nimeni nu se va uita la un porc cu o siluetă de gazelă. Fă însă exerciţiile treptat, ca să eviţi febra musculară.

Spune că vrei să te pârleşti la soare. Convinge-ţi stăpânul că e mai bine pentru amândoi să te pârleşti la soare într-o ţară tropicală, departe de România. Spune-i că doar în ţările înapoiate porcii sunt pârliţi cu paie sau cu flacăra de gaz.

Spune că eşti reîncarnarea lui Adrian Păunescu. Multă lume e convinsă că Adrian Păunescu s-a reîncarnat tot în porc. Dacă stăpânul tău e unul dintre aceştia, ai şanse mari să scapi de pârleală pretinzând că eşti Adrian Păunescu.

Fă-te prieten cu Mircea Badea. Mircea Badea are oroare de tot ce este de porc, nu se va atinge de tine. În plus, dacă i te prezintă lui Carmen Brumă, ea te poate sfătui cum să ajungi numai piele şi os, astfel încât nimeni să nu mai vrea să te sacrifice.

Scris de Calin
16 decembrie 2010 16:12

Alte articole

Vezi mai mult