Sat din Vaslui, evacuat din cauza unei bombe! În satul alăturat se deschisese o bombă mai ieftină

O alertă cu bomba a dus recent la evacuarea unui întreg sat din judeţul Vaslui, anunţă autorităţile locale. Într-un comunicat, poliţiştii au explicat incidentul: locuitorii s-ar fi refugiat de urgenţă în localitatea vecină după ce ar fi fost alertaţi că bomba de acolo e mai ieftină.

“A fost o evacuare făcută ca la carte, nimeni nu a fost în pericol”, susţine Ghiocel Asimionesei, mareşal în cadrul Poliţiei Rurale din Codăeşti. “Cum se procedează în cazul unei alerte cu bomba, femeile şi copiii au avut prioritate. Au ajuns primii în bombă, şi-au ocupat locurile la terasă şi abia apoi au venit bărbaţii. Doar nu suntem un judeţ de barbari, avem şi noi legile noastre.”

“Echipa noastră de genişti a studiat bomba nou deschisă în satul vecin, din pricina căreia tot satul nostru a trebuit evacuat”, adaugă ofiţerul, “şi a conchis că, într-adevăr, are ‘Săniuţa’ la un preţ mai bun, başca câteva butoaie de vin nedesfăcute dintr-al Doilea Război Mondial. Cine ştie ce s-ar fi întâmplat dacă nu ne-am fi mobilizat la timp. E belea mare cu bombele astea.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
22 august 2013 22:08

Alte articole

Vezi mai mult