Satana se bate parte-n parte cu Papa

Exorcistul-şef de la Vatican, părintele Gabriele Amorth (frumos nume), susţine că Satana, personajul ăla negativ din filmele şi cărţile cu tentă religioasă, se află în spatele atacurilor mediatice pe tema pedofiliei împotriva Papei Benedict al XVI-lea. „Nu este nici o îndoială în această privinţă. Pentru că este un papă minunat şi un succesor demn al lui Ioan Paul al II-lea este clar că diavolul doreşte să se agaţe de el”, a spus părintele Gabriele Amorth. Dracu’ ştie dacă o fi aşa!

Însă până să sară Satana la gâtul papei, au făcut-o cei de la „New York Times”, care au scris recent că Papa nu a luat măsuri împotriva unui preot american care a molestat până la 200 de copii, deşi ştia cazul acestuia. „New York Times” a intrat în posesia unei corespondenţe între preotul acuzat, Lawrence C. Murphy, care lucra la o şcoală pentru copii surzi din Wisconsin, şi pe atunci cardinalul Joseph Ratzinger, astăzi Papa Benedict al XVI-lea.

Exorcistul Amorth a mai spus că Satana îi ispiteşte şi pe oamenii sfinţi „Şi nu ar trebui să fim surprinşi dacă şi preoţii cad în ispită la fel ca orice om”. În ispită da, am căzut şi eu (chiar în aceste momente mă ispiteşte gândul să plec la o bere), problema e că oamenii Papei cad cam des în ultima vreme în copii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 aprilie 2010 15:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult