Satana vine pe Pământ! ”Dacă rămân în iad, și cu Vadim, și cu Lorin Fortuna pe cap, o iau razna”

Moartea lui Lorin Fortuna a fost picătura care a umplut paharul pentru celebra divinitate malefică Satana. Deși se presupune despre el că e întruchiparea răului și nimic nociv nu e prea mult pentru el, Satana pare să aibă totuși o limită de oameni nebuni pe care să-i tolereze în preajma sa.

”Da, vin pe Pământ, nu rezist în iad și cu Vadim, și cu Lorin pe cap”, a anunțat azi maleficul. ”Abia dacă rezist cu Vadim, mi-e și jenă să spun de câte ori și cu ce cuvinte m-a jignit de când e în iad, dar acum, și cu nebunul de Lorin Foruna, clar iadul nu e un loc frecventabil. Nu știu cum să vă zic dar acum, că ambii nebuni sunt aici, iadul e oficial mai nasol decât România.”

Satana n-a ratat ocazia de a-l înțepa și pe marele său rival, Dumnezeu, despre care spune că uneori face tâmpenii mai mari decât el. ”Și mie îmi place să le provoc durere oamenilor, dar nu sunt chiar atât de cinic încât să îl iau pe Vadim înaintea lui Iliescu. Mă ține cu cazanul ăla mare, pe care îl am special pregătit pentru Iliescu, neocupat! Acum măcar mă duc peste Iliescu pe Pământ, dacă în iad nu mi-a fost livrat până acum, așa cum era normal.”


Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
25 noiembrie 2016 19:04
Citește mai mult despre: Lorin Fortuna Satana Vadim

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult