Satelitul spion nord-coreean a fost dotat cu o undiţă, ca să fure mâncare

Dictatorul Kim Jong Un a anunţat aseară o mare victorie a programului său de spionaj! Bing Bong 4, temutul satelit spion pe care nord-coreenii urmează să îl lanseze, a fost dotat cu “un fel de undiţă” pentru a putea fura mâncare din farfuriile occidentalilor neajutoraţi. Potrivit lui Kim, satelitul poate pescui un copan de pui de până la 400 de grame, practic un copan de cocoş, ceea ce ar pune capăt o dată pentru totdeauna foametei din ţară.

“Când senzorii detectează un grup de oameni care iau masa în aer liber, fie că e serbare câmpenească, grătar sau un simplu picnic romantic, satelitul Bing Bong 4 coboară cu mare precizie o sârmuliţă prevăzută cu un cârlig şi înhaţă cea mai zemoasă bucată. Trei săptămâni mai târziu, când orbita îl poartă din nou pe deasupra Coreei de Nord, halca de carne e întâmpinată cu o superbă paradă militară, apoi încălzită şi consumată de către poporul nord-coreean, prin reprezentantul său, liderul suprem”, explică Mai Ling-Unt, viceşeful programului spaţial de spionaj şi furat mâncare.

Primul test al undiţei ar fi fost un succes parţial, transmit surse din interiorul Coreei de Nord, dispozitivul reuşind să prindă doar o jumătate de cartof fiert şi nişte broccoli, însă atmosfera la Phenian e “extrem de optimistă”.

Până la desfăşurarea unui sistem de bruiaj, cetăţenii din SUA şi Europa sunt sfătuiţi să mănânce în interior sau cel puţin sub o umbrelă, copertină sau copac.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
29 mai 2023 12:10
Citește mai mult despre: Coreea de Nord Kim Jong Un

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult