Sătenii din Bran, terorizați de un vampir care îi pune la muncă

De parcă nu era de ajuns iarna cea grea ce s-a abătut asupra țării și pandemia, locuitorii din Bran sunt loviți acum de o nouă năpastă. În nopțile cu lună plină un vampir care s-a pripășit lângă castel iese și urlă „La muncăăă băăă, nu la întins mânaaa”.

Vampirul care doarme în timpul zilei își face apariția imediat ce apune soarele și intră în casele oamenilor speriindu-i. „Ce faceți, bă, iar vă uitați la televizor? Nu mai e nimic de făcut prin casă? Zăpada aia din fața porții cine-o curăță, mama? Covoarele când le scuturați, aveți de gând să le lăsați așa?”.

Autoritățile locale nu intervin întrucât spun că sătenii din Bran sunt în siguranță. „Vampirii sug doar sângele oamenilor și vorba din popor spune că cum salcia nu e pom nici brăneanul nu e om. Sau cealaltă, care zice «de la distanță părea om, din apropiere am văzut că e brănean». Deci nici un pericol”, a declarat șeful DSP Brașov, doctorul Cornel Vanhelsing.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
18 ianuarie 2021 08:01

Alte articole

Vezi mai mult