Nu mai intră, frate! Românii sunt complet ghiftuiți cu carne, după 3 săptămâni în care nu au mâncat decât alimente bazate pe porc, untură, cârnați și jumări. În consecință, la Cocoșatu` clienții veniți azi nu au mai comandat mici, ci doar pâinea și niște muștar lângă.mici_cocosatu_chifla.jpg

”Grătarul e plin, dar micii se usucă pe el, nu-i comandă nimeni. În afară de domnu` Pleșu și niște deputați nesătui, cei mai mulți clienți nu au comandat niciun mic. Am avut un grup de 18 persoane, au comandat 2 mici, 18 chifle și o găletușă de muștar, semn că oamenii încearcă să reintroducă treptat carnea în alimentația lor”, spune Nea Sandu, pentru care e o zi tristă la grătar.

La celebrul restaurant a fost azi și un moment tensionat, când un client a cerut o felie de pâine prăjită, dar nea Sandu l-a luat la bătaie cu cleștele, spunând că el nu pune altceva în afară de carne pe grătar.

Nutriționiștii spun că renunțarea totală la carne nu e recomandată: ”Pot apărea complicații grave, atât fizice, cât și psihologice. Se poate cădea în veganism, care e incurabil”, spune Decebal Popescu, nutriționistul casei regale.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Sunday, 06.01.2019 13:30 Social

National Cinematografic