Sătui de fluctuația pieței valutare, tot mai mulți români preferă să își țină veniturile în cașcaval

În vremuri tulburi, când nu te mai poţi baza pe nicio valută, omenirea îşi întoarce faţa către “aurul comestibil” – caşcavalul. Ca şi metalele preţioase, caşcavalul are valoare intrinsecă şi poate fi depozitat în siguranţă pe termen lung, motiv pentru care tot mai mulţi români au fost văzuţi recent călcând pragul supermarketurilor şi magazinelor de cartier pentru a se aproviziona cu caşcaval.

“Sunt fan brânză de când mi-a povestit bunicul cum i-a fentat pe comunişti la colectivizare”, povesteşte un broker de caşcaval din sectorul 3 al Capitalei. “Şi-a vândut casa şi vitele, a cumpărat de toţi banii o roată uriaşă de caşcaval şi nişte telemea şi le-a îngropat în grădină. Din fericire, nu l-a pârât nimeni la secretarul de partid. Şi azi îmi fac sandvişuri cu caşcavalul ascuns în ‘47 de bunicul.”

“Luând exemplul înaintaşilor, mi-am lichidat şi eu toate conturile şi mă duc să iau caşcaval. E cel mai rezonabil lucru pe care-l pot face ca să asigur viitorul familiei mele”, a adăugat bucureşteanul.

Producătorii de frigidere au sărit şi ei în ajutorul românilor dornici să-şi ţină economiile în brânzeturi, oferindu-le lăzi frigorifice speciale, cu suporturi pentru roţi de caşcaval de diferite valori, cifru, uşă blindată, senzori anti-şoareci şi alte elemente de securitate.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

23 ianuarie 2015 11:36
Citește mai mult despre: advertorial cascaval delaco fan branza seif

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult