Sătui de mustrările UE, ţăranii români au băgat în casă buda din curte: ”Na, aşa e mai bine?”

Ca să nu mai primească somaţii şi mustrări de la Uniunea Europeană, ţăranii români au decis să aducă în casă buda pe care până acum o ţineau în fundul curţii. Ţăranii speră că europenii îi vor lăsa în pace acum, dar se plâng că aşa e mult mai greu să dea rahatul afară.

”Nu ştiu de ce zic europenii ăştia că ar fi mai bine cu buda în casă. Eu am băgat-o în casă acum 3 zile, m-au ajutat vecinii s-o car. Problema e că trebuie să duc rahatul cu găleata în grădină, dar asta e, am înţeles că trebuie să progresăm, că apartenenţa la Uniunea Europeană presupune şi nişte sacrificii”, declară Nae, ţăran român care a decis să respecte standardele de igienă europene.

Decizia ţăranilor a fost bine primită de primarii tuturor comunelor din ţară, pentru că pot raporta la centru că ţăranii au o cameră în plus în casă şi câte un metru pătrat de teren arabil în plus la fiecare gospodărie, teren eliberat de buda exterioară, unde solul are o fertilitate uimitoare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
2 iunie 2014 11:06

Alte articole

Vezi mai mult