Sătui de titlurile cu eliberări pe bandă rulantă, cei de la Jilava au montat o bandă rulantă în faţa închisorii

Primăria comunei Jilava și Administrația Națională a Penitenciarelor au finalizat un protocol ce prevedea montarea unei benzi rulante pentru eliberarea mai cu viteză a deținuților din pușcărie. Măsura a fost luată pentru a nu se face de rușine în fața domnilor jurnaliști de la București care tot scriau titluri despre „eliberări pe bandă rulantă” și, când veneau la fața locului, nu vedeau decât un trotuar ordinar.

„Toată lumea a vorbit în aceste zile de condițiile din închisori, dar a făcut cineva ceva? Ei bine noi am tăcut și am făcut, am investit 40 de milioane de euro și am rezolvat treaba. Nici nu știți ce mulțumiți sunt cei eliberați, unii vin și de vreo câteva ori înapoi doar să se dea pe banda rulantă și să strige «Uiiiii»”, a declarat primarul comunei, Petre Elefterie Ilie.

Deținuții care s-au dat pe banda rulantă confirmă că este o investiție bună dar e loc de „și mai bine”. „Am crezut că doi ani cât am stat eu nedrept la închisoare că s-a mai schimbat lumea, dar m-am înșelat. Colegii mei încă nu știu să stea pe partea dreaptă ca să lase lumea să depășească, poate unii dintre noi ne grăbim să ieșim afară din pușcărie. A trebuit să împing trei colegi ca să ajung primul afară”, a declarat infractorul Dan Voiculescu, eliberat condiționat din pușcărie pentru că e bătrân.

Scris de Ef
28 noiembrie 2017 16:11
Citește mai mult despre: banda rulanta detinuti

Alte articole

Vezi mai mult