Sătul de mirosul de ciorapi? A apărut ţigara electronică cu aromă de picior desculţ

Companiile producătoare de țigări sunt foarte atente la feedbackul primit de la clienți și încearcă să-i mulțumească de fiecare dată când pot. Ca dovadă, compania care produce IQOS a auzit de prea multe ori că țigările produse de ei au miros de ciorapi purtați așa că a decis să ia măsuri.

Astfel au lansat recent, pe piață, o serie de țigări care au un miros mult mai plăcut, de picior desculț, care nu a fost ștrangulat de ciorapi zile întregi prin autobuz. Vestea bună că nu este vorba de o singură aromă, ci de o varietate de arome, de la picior desculț de țăran care merge la cosit iarba la picior desculț de hipster care a dat toți banii pe droguri și mai are doar o pereche de pantofi cu care merge la interviurile de job.

„Clienții noștri se vor bucura din nou de gustul plăcut al tutunului, fără compromisuri, fără riscurile legate de ardere, inspirând puternic în piept mirosul de picioare. Se vor simți ca și cum ar fi la vestiarul de bărbați după un meci de fotbal și cine nu apreciază o țigară bună după un efort susținut?”, spun reprezentanții companiei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 august 2022 16:32
Citește mai mult despre: ciorapi iqos picioare tigari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult