Sătul să i se tot fure bicicleta, un român a decis să nu mai cumpere biciclete furate de pe OLX

Lecție de viață pentru Marcel Constantin, un tânăr din Berceni care dăduse în prostul obicei de a folosi bicicleta pentru transport. După ce ani la rând i s-a furat bicicleta din toate locurile posibile, de pe casa scării, din fața biroului, de la terasa unde se oprise să ia o bere, Marcel a decis să nu-și mai cumpere alta de pe OLX, de la hoți, și să încerce să se integreze în economia reală.

„Cam o dată la trei luni mi se fură bicicleta și, pentru că nu vreau să dau bani aiurea, îmi cumpăr una tot de pe OLX. La un moment dat am găsit chiar și o bicicletă care-mi fusese furată în urmă cu trei ani. O vindea un popă, el zicea că a găsit-o în curtea biserici, cadou de la Dumnezeu”, spune tânărul biciclist.

Acesta a precizat că s-a apucat de mers cu bicicleta că se săturase să tot cumpere oglinzi pentru mașină de pe OLX, că acolo sunt mai ieftine, pentru că i le tot furau românii când își lăsa mașina nesupravegheată. „Până la urmă cred că o să ajung să merg pe jos, că așa nu prea au ce să-mi fure, în afară de portofel și pensia privată”.

Scris de Eftimie
18 iulie 2018 13:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult