Sătul să-l tot întrebe unde merge şi cât stă, un român vrea să divorţeze de Poliţie

Unui român i s-a luat de la interogatoriul zilnic la care îl supune Poliția și a decis să bage divorț. ”M-am săturat ca în fiecare zi, de cum ies din casă, să mă ia Poliția la întrebări”, a spus românul. ”Că unde mă duc, cu cine mă întâlnesc, cât stau și tot așa. Nici nevastă-mea când era în perioada aia a lunii nu era atât de cicălitoare.”

Victima spune că a încercat să afle de la polițiști de ce îl interoghează zilnic, dar fără succes. ”Când i-am întrebat de ce mă tot iau la întrebări, mi-au aruncat un sfidător «Lasă, că știi tu!». Am și eu nevoie de puțină libertate, nu e normal ca Poliția să știe chiar tot ce fac. Iar acum aud că vor și să ne urmărească toate mișcările prin Google și Facebook. Eu bag divorț, că așa nu se mai poate!”, a anunțat bărbatul.

”Practic, a continuat acesta, ”eu am două neveste acuma, una acasă, una pe stradă. Și nu doar că e inuman să ai două neveste, dar nici măcar nu e legal, deci e oarecum obligația statului român să-mi accepte divorțul de Poliție. Să stea să-i răspundă la întrebări cine-o vrea, că mie mi-a ajuns.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 aprilie 2020 11:40
Citește mai mult despre: divort

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult