Savanții au descoperit de ce au femeile multe haine pe care nu le poartă: „90% mă fac să par grasă!”

Un colectiv de oameni de știință italieni, francezi și americani a reușit, după ani de studii și cercetare, să găsească un răspuns la una din cele mai importante întrebări ale universului: de ce au femeile multe haine pe care nu le poartă. Răspunsul a fost unul pe care doar femeile îl pot înțelege: „90% mă fac să par grasă”.

„Deocamdată nu am înțeles nimic”, a declarat, cu dezamăgire, șeful echipei de cercetare. „Știm că acesta este răspunsul dar nu știm ce înseamnă. E cam ca forța gravitațională, știm că există o putem măsura dar încă nu am înțeles de ce este așa de slabă și așa de puternică în același timp și de unde vine ea exact”.

Grupul de cercetători a anunțat că, inevitabil, studiile în acest domeniu vor fi continuate pentru că au și ei soții și trebuie să le însoțească la cumpărături. „Matematic vorbind, o rochie nu are cum să te facă mai grasă decât cu maxim un kilogram. Probabil este vorba de o materie necunoscută, nemăsurabilă încă, ce pune câteva kilograme în plus pe 90% din hainele de femei din lume”, a comentat un distins fizician care a participat la studiu.

Scris de Ef
2 august 2014 09:08
Citește mai mult despre: femei haine

Alte articole

Vezi mai mult