Vești extrem de bune din partea administrației prezidențiale, pentru prima oară în această ultima lună ce a părut ca o furtună neagră abătută peste România și lumea întreagă. Colectivul de savanți care lucrrează, constant, în apropierea președintelui României a finalizat decorația ce va fi oferită inventatorului vaccinului anti-Covid.

savanti-decoratii.jpg

„Nu a fost ceva ușor, dar am reușit. Important a fost ca această decorație să cuprindă toată recunoștința și tot respectul pe care statul român îl poate oferi, respectiv mult nimic cu alamă. Este primul aliaj de alamă care conține 95% nimic, o premieră în domeniu. Astfel de materiale sunt folosite pe stația spațială de obicei”, a declarat Horțiu David, șeful comisiei care a lucrat la realizarea obiectului. 

Reprezentanții administrației prezidențiale susțin că pot începe deîndată producția de astfel de decorații, astfel încât președintele se poate apuca de treabă încă de mâine dimineață. „Domnului președinte i s-a prezentat deja o listă cu lingăi, securiști, atârnători și bugetari care sunt demni de primirea acestei decorații și suntem convinși că-și va folosi discernământul său de inspector școlar de fizică pentru a le oferi doar oamenilor merituoși”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 06.04.2020 14:05 Social

National Cinematografic