Șoferii blocați acum pe DN1 pe Valea Prahovei trăiesc clipe de groază: după ce că bate viscolul, e polei și frig, o ditai pisică enormă a dărâmat crucea de pe Caraiman în timp ce se juca pe-acolo. Întreaga instalație mai atârnă abia de-o sârmă și stă să cadă peste drum.

pisica_darama_crucea.jpg


Autoritățile susțin că au făcut tot ce s-a putut pentru a evita dezastrul. „Încă de la primele ore ale dimineții, când am fost informat de existența acestei pisici gigant, am organizat echipe cu poliția comunitară și salvamontiști și am mers după ea strigând „hâț, ptiu, fugi de-acolo tu-ți ceapa mătii că-ți rup coada, hâââț”. Din păcate animalul s-a retras în vârf și parcă să ne facă în ciudă a dărâmat-o”, a declarat primarul din Bușteni.


La ora 14.00 s-a declarat starea de urgență și patru elicoptere de asalt ale MAI s-au ridicat de la sol cărând o oală enormă de apă pe care vor s-o arunce asupra pisicii s-o gonească de-acolo. Condițiile meteorologice nefavorabile fac misiunea dificilă, așa că locuitorii de pe traseu sunt rugați să nu iasă din case că poate mai cade ceva apă din oală și-i face fleașcă. Vom reveni cu noi informații.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 23.02.2020 15:31 Social

National Cinematografic