Scandal în Italia după ce Papa l-a reabilitat pe inventatorul pizzei cu ananas

Oroare în Italia! Papa Francisc a anunțat public că inventatorul pizzei cu ananas, Paolo Sceleratti, va fi reabilitat, ceea ce deschide calea spre beatificare. Credincioșii italieni se tem chiar că Sceleratti ar putea fi sanctificat și acuză că Papa Francisc ar fi fost văzut mâncând el însuși o astfel de pizza, în timpul comunicatului urbi et orbi, de Paștele Catolic.

Totul a început cu Marea Schismă din 1973, când creștinii s-au rupt în două: cei care mănâncă pizza cu ananas și cei care o consideră o pizza eretică. Pizza cu ananas a fost inventată de Lucifer pentru a-i ademeni pe cei cu sufletele slabe, numai buni să ardă în focul veșnic al Marelui Cuptor pe Lemne, sau Forno a Legna, cum mai e numit și iadul la italieni.

Papa Francisc spune chiar că Isus ar fi adorat ananasul, plantă pe care a binecuvântat-o la nunta din Cana Galileii, unde la desert s-a oferit acest fruct, feliat. Chiar atunci, de la bucătărie s-a auzit că s-a terminat mâncarea, moment în care Isus ar fi luat niște aluat de pâine, haloumi, ananas și zaatar, gătind prima pizza cu ananas a lumii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 mai 2022 11:35
Citește mai mult despre: ananas Isus italia pizza

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult