Relaţia României cu Fondul Monetar Internaţional s-a răcit considerabil, după ce România a fost prinsă încercând să achite una din tranşe cu bancnote de 500 de Euro pe care era portretul lui Radu Beligan. Casierii FMI au descoperit că în mijlocul unor teancuri erau forinţi, iar câteva teancuri erau din ziare tăiate, cu câte o bancnotă deasupra.

valutist_fmi.jpg

Surse din FMI spun că reprezentantul României era într-un costum de trening Adidas, avea tranşa ascunsă în chiloţi şi a chemat-o pe directoarea FMI într-o parcare, “că e mai discret acolo”. După ce i-a dat câteva teancuri, românul i-ar fi spus: “E bine, da? Sunt 4 miliarde, da?”, apoi s-a urcat într-un BMW cu numere de Bulgaria şi a fugit.

“Mi s-a părut uşor ciudat că a vrut să plătească într-o parcare şi se uita în toate părţile, în timp ce mă întreba dacă am văzut poliţişti prin zonă”, spune Christine Lagarde, şefa FMI. Aceasta spune că românul număra banii într-un mod foarte bizar, aşezându-i în spirală şi că uneori îi număra chiar şi de 2-3 ori.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 25.09.2014 14:04 Social

National Cinematografic