Scandal la Iași. Moaștele sf. Parascheva erau de fapt Victor Ilie de la Recorder

Șoc printre enoriașii și înaltele fețe bisericești de la Iași. Toată săptămâna au pupat ceea ce ei credeau că sunt moaștele Sfintei Parascheva, însă azi au aflat c-au fost păcăliți. Cel din raclă era, de fapt, Victor Ilie de la Recorder, care a pretins c-ar fi moaștele Sfintei Parascheva pentru o anchetă jurnalistică.

„Mi-e și rușine să spun în ce zonă l-am pupat. Dar de unde să știu eu că acolo nu sunt moaștele unei sfinte, ci un jurnalist de la Recorder?“, s-a revoltat o enoriașă venită la Iași tocmai din Mehedinți. Alte enoriașe se plâng c-au avut vise cu moaștele sfintei, iar acum, c-au realizat că de fapt l-au visat pe Victor Ilie, sunt extrem de confuze.

Victor Ilie spune că el doar a vrut să afle ce-i cer românii și preoții Sfintei Parascheva, de se îngrămădesc an de an la moaștele ei. „Sunt șocat de ce lucruri pot să-i ceară românii Sfintei Parascheva. Lucruri deloc sfinte, ca să zic așa. Preoții, în schimb, cer toți la fel: bani. Diferă doar sumele pe care le cere fiecare“, a povestit jurnalistul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 octombrie 2021 16:30
Citește mai mult despre: moaste recorder sfanta parascheva

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult