Scandal la Jean Monet după ce doi elevi au fost filmaţi învăţând în toaleta liceului

Faptele s-au petrecut vineri seară, în toaleta liceului Jean Monet din Bucureşti, unde cei doi elevi, un băiat şi o fată aflaţi ambii în clasa a IX-a, au învăţat pentru teză, lăsându-se filmaţi de un al treilea coleg, informează Realitatea TV.

Cei trei au fost întrerupţi de portarul liceului, care i-a gonit şi a anunţat conducerea şcolii. Astfel, vineri seară au fost chemaţi la o şedinţă părinţii celor doi elevi care au învăţat în toaleta liceului. Părinţii, susţine conducerea, nu au fost extrem de receptivi, cei doi copii provenind din familii dezorganizate şi având probleme la învăţătură. „Cumva, cineva le-a băgat în cap degeneraţilor că la Jean Monet se vine să înveţe. De-aia se şi ascundeau de ceilalţi elevi. Prima dată am crezut că fumează sau fac sex, când colo, erau cu manualele deschise în cel mai obscen mod”, a explicat directorul liceului.

S-a declanşat o anchetă pentru a-l descoperi pe cel de-al treilea elev implicat în scandalul educaţional, cel care a filmat scenele şi, cel mai probabil, şi cel care le-a făcut publice. Printre elevi se ştie de mult de astfel de practici. „Sunt tineri, necopţi la minte, părinţii lor au furat ani întregi de la stat să aibă ei Ferrari şi ultimul iPhone şi ei dau cu piciorul oportunităţilor. Or să se trezească când va fi prea tâziu”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 februarie 2013 12:02

Alte articole

Vezi mai mult