Scandal la OPC: Teste de inteligenţă expirate, găsite în farmaciile din Caracal

O tânără din localitate a reclamat la OPC faptul că a cumpărat acum câteva zile dintr-o farmacie o cutie cu teste de inteligenţă fără a verifica data expirării. Când a ajuns acasă şi l-a făcut pe primul, rezultatul i-a ieşit pozitiv! Speriată, tânăra a repetat testul şi a obţinut acelaşi rezultat, astfel că a mers repede la Spitalul Municipal din Caracal, pentru un control intelectual de urgență.

Tânăra nu mai citise o carte din 2007 şi chiar şi atunci a închis-o înainte să ajungă la punctul culminant, de teamă să nu rămână inteligentă. „Mă protejez chiar şi când mă uit la televizor”, ne spune tânăra, „că mai dau din greşeală pe TVR Cultural, dar imediat mut la Noră pentru mama.”

Când a văzut că testul de inteligenţă i-a ieşit pozitiv, tânăra a început să plângă. „Nici n-am avut curajul să nu zic nici măcar la nimeni, dar mi-a găsit fi-miu unul dintre testele folosite, pe care îl pusesem lângă celelalte teste folosite. M-a întrebat plângând: Mami, e adevărat că tu eşti inteligentă? Nu știam ce să-i zic, așa că am mințit, din precauție. Mă scuzați că am zis cuvântul precauție, nu știu ce mi-a venit să zic așa”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
15 octombrie 2011 13:31

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult