Scandal la Otopeni între piloţii Tarom şi Wizz, care se acuză reciproc că-şi fură clienţii

Un conflict spontan a izbucnit astăzi pe aeroportul Otopeni între două facțiuni de piloți de avion după ce un avion Tarom s-a băgat în față pe terminal și a luat 75 de clienți pe care-i pândea un pilot de pe Wizz. Piloții s-au șicanat pe piste și au ieșit unii la alții cu bâte și săbii.

„La câteva minute după îmbarcare mai multe avioane au înconjurat pe cel care a făcut fapta și nu l-au lăsat să iasă de pe pistă. S-a claxonat, s-a dat cu flash-uri, au avut loc încăierări, oamenii s-au scuipat între ei, a fost îngrozitor. Cei din turnul de control s-au implicat și ei strigând „dă-i la operație”, „sparge-i ochelarii” și „liber la zbor”. Poliția aeriană a intervenit cu o autospecială Antonov care a dat cu apă și rachete sol-aer în combatanți să-i împrăștie”, a povestit un martor ocular.

În urma incidentului mai multe persoane au fost reținute și duse la secție. Vinovații au invocat dreptul de taximetrist iar poliția a luat act de această cerere și i-a dojenit pe fiecare în parte, amenințând că data viitoare se vor lua măsuri serioase, care pot ajunge până la suspendarea dreptului de zbor. Tot în timpul anchetei s-a aflat că trei sferturi din combatanți nici măcar nu aveau brevet de pilot, poliția a intervenit din nou și le-a pus în vedere acestora ca în maxim 6 luni să obțină această hârtie altfel dacă sunt prinși conducând avionul fără brevet riscă amenzi ce pot ajunge până la 500 de lei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

15 iunie 2019 09:22
Citește mai mult despre: Otopeni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult