Scandal la Otopeni! Un pilot şi-a găsit avionul zgâriat fiindcă nu i-a dat nimic parcagiului

Aeroportul Otopeni a fost scena unei altercaţii în această dimineaţă, când pilotul unei curse regulate Bucureşti-Paris şi-a găsit aeronava zgâriată de parcagii. Astfel de incidente sunt tot mai frecvente pe aeroporturile mari din ţară, majoritatea piloţilor preferând să se asigure că au mărunţiş la ei în momentul aterizării.

“E strigător la cer”, declară Pierre de Cebal, pilotul ghinionist. “Ar fi putut să mă păsuiască o dată, doar parchez aici săptămânal, le las uneori şi câte cinci lei. Când m-am răstit la ei că mi-au zgâriat aripa, au început să mă înjure şi m-au ameninţat cu bătaia. Dacă sunam la poliţie, nu rezolvam nimic, că sunt mână în mână. Bine măcar că am CASCO la avion. Data viitoare parchez în hangar: e mai departe, dar măcar ştiu că nu mă trezesc cu tabla îndoită.”

Din ce în ce mai multe companii aeriene ameninţă că se retrag din România dacă autorităţile nu abordează problema parcagiilor ilegali. “Au existat şi cazuri de ştergătoare şi casetofoane furate, în special la Boeing-uri şi alte aeronave pentru care există cerere în târg la Vitan”, a adăugat pilotul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
20 aprilie 2013 14:04

Alte articole

Vezi mai mult