Scandal la reuniunea femeilor PSD. A venit şi Rareş Bogdan, deşi nu e în PSD!

Au mai rămas doi ani până la următoarele alegeri prezidențiale, iar PSD începe să-și pună problema cu cine va intra în cursa prezidențială. La Școala de Vară a femeilor social-democrate, eveniment care are loc zilele acestea în stațiunea Olimp, Gabriela Firea, ministru și primvice PSD, a încercat, prin interpuși, să-și facă cunoscută intenția de a candida.

Peste 200 de femei pesediste au luat aseară cina la Calul Bălan, restaurantul favorit al lui Nicolae și Elena Ceaușescu. Îmbrăcată în alb, Gabriela Firea a luat loc fix în mijlocul prezidiului reuniunii femeilor din PSD, care are loc la hotelul SPA Cocor din Olimp. A zâmbit tot timpul, a vorbit despre realizările ei ca primar sau ca ministru și l-a lăsat pe Paul Stănescu, secretarul general al PSD, să încerce marea cu degetul. „Ne gândim și la președintele României, probabil că trebuie să facem o alegere cu toții. Știm că în ultimii 20 de ani n-am prea avut succes”.

Surpriza a reprezentat-o Rareș Bogdan, primadona din Parlamentul European care a venit și ea la petrecere îmbrăcată într-o ținută elegantă, cu o eșarfă albă, de macrame artizanal. Au existat numeroase vociferări cu privire la prezența lui Rareș acolo, cele mai multe participante comentând că nu se cade ca la școala de vară a femeilor PSD să vină cineva care încă nu este în PSD. „PNL e partidul ăla care-l folosim de fiecare dată când avem nevoie de un fraier să ne țină locul cald. Când au fost promovați măscăricii ăștia la același nivel cu noi”.

În urma scandalului Rareș Bogdan a fost pus să-și plătească consumația și locul de parcare din portofelul propriu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
30 august 2022 15:00
Citește mai mult despre: femei PNL PSD rares bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult