Scandal la Viena. O şatră de vegani din România ar fi mâncat magnoliile dintr-un parc

Presei de scandal din capitala Austriei i-a căşunat din nou pe români! De data asta, nu dispariţia lebedelor, ci a magnoliilor dintr-un parc e pusă pe seama imigranţilor.

„De când s-au aciuat veganii pe aici, doar prăpăd au făcut. Peste tot sunt numai sticle goale de kombucha, bălţi de smoothie-uri cu spirulină. Aseară era aici un grup mare de vegani, o adevărată şatră de vegani, cu trotinete cu tot. Făceau comedie improvizaţională şi yoga şi alte lucruri scandaloase. Cel mai urât e că mi-au chelit magnolia. Nici măcar nu ştiam că florile de magnolie se mănâncă. Aparent, murate în oţet de orez, sunt un înlocuitor bun pentru ghimbir lângă sushi! De-aia nu îi vrem în Schengen!”, vituperează Gunther von Hodensack, îngrijitorul grădinii publice Spürkelfurzpark din Districtul al 14-lea.

„Nu au nicio dovadă că veganii sunt de vină pentru lipsa florilor, cu atât mai puţin veganii din România. Eu unul nici nu m-aş atinge de magnolii, n-am de unde să ştiu dacă sunt bio, plus că aproape sigur am citit undeva că au gluten”, a declarat Nicu, un vegan din Feteşti care lucrează cu ziua ca Senior Copywriter la agenţii de publicitate din centrul Vienei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 martie 2024 16:45
Citește mai mult despre: vegani Viena

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult