Scandal monstru la PNL! Rareș Bogdan insistă să primească Ministerul Nunților

Importantul măscărici Rareș Bogdan a bătut cu pumnul în masă în cadrul ședinței cu scântei desfășurată în sediul din Modrogan al partidului și a amenințat că dacă nu i se oferă un Minister al Nunților, pe care să-l conducă discreționar.

„Avem o problemă în țara asta, tinerii nu se mai căsătoresc, trăiesc în familii monoparentale, că nu au naș bun care să-i călăuzească în viață. Ce șansă au acești tineri dacă la începtul vieții sunt văduviți de cel mai frumos dar, darul de nuntă. Cu cine vreți să câștigăm alegerile, domnilor, cu divorțații ăștia bătrâni”, a avertizat Rareș Bogdan lovind nervos dintr-un pantof supradimensionat.

Europarlamentarul a mai cerut ca ministerul său să aibă parte de un buget similar cu cel al Educației, dacă nu cumva mai mare, că nunta este mult mai importantă în viața omului decât liceul. „Statistic vorbind, tinerii din România au o șansă de trei ori mai mare să meargă la o nuntă decât să meargă la examenul de Bacalaureat. Nu putem să continuăm cu nunți în care nașul mare este în trening, fără o eșarfă Alexander McQueen sau măcar niște pantofi Tom Ford. Ne vede lumea, oameni buni, să ai nuntă fără un aranjament floral obscen denotă sărăcie și țărănism. Plus că se văd peturile de țuică de pe masă!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 octombrie 2019 13:10
Citește mai mult despre: Rareş Bogdan

Alte articole

Vezi mai mult