Scandal! Noile staţii de metrou din Bucureştii Noi ar fi fost făcute cu material furat din Drumul Taberei

Furie la inaugurarea noilor staţii de metrou Străuleşti şi Laminorului! O mulţime uriaşă de oameni din Drumul Taberei protestează în zona staţiilor, după ce au apărut informaţii că staţiile ar fi fost făcute cu materiale furate de la Magistrala 5, Eroilor-Drumul Taberei. Oamenii sunt convinşi că aceasta e explicaţia pentru tărăgănarea lucrărilor din cartierul lor şi unii cred că Magistrala 5 va fi mai scurtă cu 2 staţii, tocmai din această cauză.

“La Valea Ialomiţei n-am mai văzut un utilaj de anul trecut. La un moment dat au dispărut toate materialele şi tot fierul beton. Ei spuneau că lucrează, dar nu se vede nimic! Să fie demontate staţiile şi duse în Drumul Taberei!”, spune Marian G, cetăţean indignat.

Cei din zona Străuleşti şi Laminorului spun însă că nu e adevărat, că de fapt în Drumul Taberei s-a furat de la metrou ca să se facă Parcul Moghioroş: „S-au lăcomit, au vrut 10.000 de panseluţe în parc. Păi alea costă milioane de Euro? Au fost inconştienţi şi de-asta nu merită metrou!”, spune Dumitru, paznic de cimitir din zona Străuleşti.

Scris de Ionut
31 martie 2017 13:03

Alte articole

Vezi mai mult