Scandalos! Asigurarea de cutremur nu acoperă și sticlele de băutură sparte

Proteste în toată Oltenia cu risc de răspândire la nivelul întregii țări, după știrea că asigurarea PAD obligatorie pentru cutremur nu acoperă și sticlele de băutură sparte în urma producerii unui seism. Oamenii spun că au fost înșelați și că ideea era ca statul sau companiile de asigurări să te despăgubească pentru lucrurile importante, nu pentru daune la casă.

”Casa înseamnă patru pereți, până mâine astup crăpăturile cu pământ, ce să despăgubești?! Băutura e importantă!”, declară Săndică Stângă, localnic afectat de ultimele cutremure. Speriați că nimeni nu-i va despăgubi după cutremur, oltenii și-au tras zaibărul din damigenele de sticlă în peturi de plastic.

Au fost cazuri în care oltenii, decât să riște, au preferat să consume toată băutura pe care o aveau în casă, inclusiv vișinata primită de la nașul, pe care o țineau pentru Revelion. Cel mai inteligent oltean a întins bureți prin toată pivnița și spune că după cutremur va veni și va stoarce toată băutura scursă și astfel își va recupera paguba.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 februarie 2023 11:29
Citește mai mult despre: asigurare băutură cutremur

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult