Scandalos! Dosarul românului care a dat primul SMS cu ”Fie ca”, amânat iar

Amânări peste amânări și reîntoarceri la parchet, dosarul românului care a dat primul SMS cu „Fie ca lumina sărbătorilor…” trenează de mai bine de 20 de ani. Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au stabilit un nou termen de judecată pe 25 ianuarie.

De data aceasta trebuie audiați martorii din dosar, un număr de 4 milioane de persoane afectate de abundența de mesaje inutile trimise la grămadă. Procurorii au cerut să fie audiați, la întâmplare, doar cinci martori dar apărarea a susținut că poate unor români le place să primească astfel de mesaje.

Familiile victimelor primelor mesaje de sărbători doresc dreptate și acuză justiția că tărăgănează procesul în timp ce făptașul își trăiește viața fericit în continuare, fără să fie tras la răspundere. Acuzatorii spun că românul care a dat primul SMS nu are nici un fel de remușcare și, în plus, probabil se gândește să mai compună unul, la fel de nociv pentru societate și țară. „Rana din sufletul nostru nu se va vindeca niciodată până când acest om nu este condamnat pentru crime împotriva umanității”, spun victimele.

22 decembrie 2021 08:38
Citește mai mult despre: dosar fie ca urari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult