Medicii falşi, care nu au mai mult de 8 clase, sunt doar vârful aisbergului! Potrivit jurnalistului Mădălin Torontan, însăşi Biserica ar fi plină de impostori, indivizi care pretind că au calificările necesare pentru preoţie, dar de fapt au doar S-Klasse, E-Klasse sau, Doamne fereşte, A-Klasse.

Un caz scos deja la iveală este cel al preotului Onufrie, paroh într-o comună defavorizată din Giurgiu.

popacudoarsklasse.jpg
"Profitând de lipsa de vigilenţă a Episcopiei, cântăreţul bisericesc O. R. din comuna Jupuloaia a falsificat în Photoshop un talon de Maybach ca să urce în ierarhia preoţească. De fapt, el avea S-Klasse, şi ăla luat la mâna a doua, nu făcea nici 20.000 de euro", spun investigatorii.

"Îi spuneam 'taica popa' când el abia dacă era de două ori mai bogat decât mine! Mă simt înşelat. Sper să fie tras la răspundere acest escroc", spune Aurel, viceprimarul din Jupuloaia.

Zeci de săteni au solicitat deja ajutorul Patriarhiei, preocupaţi că ar putea să nu ajungă în Rai după ce au oferit sume importante de bani falsului prelat cu doar S-Klasse.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 17.02.2019 11:36 Social

National Cinematografic