Scandalos! În pădurea Baciu a fost găsit un extraterestru mort şi Biserica refuză să-l îngroape!

Se pretind oameni cu har, dar dovedesc mereu că sunt lipsiţi de suflet! Biserica refuză să facă slujba de îngropăciune pentru un extraterestru găsit mort în Pădurea Baciu de lângă Cluj, loc cunoscut pentru desele contacte cu extratereştrii. Oficial, preoţii spun că există o suspiciune că extraterestrul s-ar fi sinucis, dar de fapt e vorba de aceeaşi meteahnă a popilor ortodocşi: banii pentru locul de veci.

“Noi nu ştim despre el nimica. Dacă n-a ţinut postul, de exemplu? Ce facem, îl îngropăm neîmpărtăşit, nespovedit? El era creştin? Dacă era de altă religie? Nu ne putem asuma noi răspunderea. Să-l îngroape scientologii, că ei au mai mulţi bani ca noi și ei chiar cred în extratereștri”, declară preotul Onufrie Râuleţ, preotul care refuză să îngroape extraterestrul.

Sătenii care l-au găsit pe extraterestru spun că au ajuns să-l plimbe de la o biserică la alta şi toţi preoţii se eschivau. Ba că a murit fără lumânare la cap, ba că nu ştiu ce se dă de pomană la înmormântare de extratereştri, ba că nu avea contribuţia achitată, sau că cineva trebuie să dea bani pentru locul de veci.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 martie 2016 11:03
Citește mai mult despre: biserica extraterestru Pădurea Baciu

Alte articole

Vezi mai mult