Scandalos! Românii care mergeau în 4 labe în jurul bisericii au învăţat mersul biped şi acum pretind că ar fi oameni

Toată lumea a râs și a privit cu simpatie pe românii care au făcut ture de biserică în patru labe în speranța că poate, astfel, îl impresionează pe Dumnezeu și îi ajută să omoare un vecin sau să câștige la loto. Acum însă s-a îngroșat gluma, o mare parte dintre ei au început să meargă pe două picioare și să se creadă oameni.

„Tehnic vorbind, conform legilor românești, cam orice merge pe două picioare este considerat om. Da, chiar și găina, de-aia avem prim-ministru pe cine avem. Dar nu asta e problema importantă ci faptul că, de când au început să se creadă oameni, au venit să ceară ajutoare sociale la primării și consilii județene”, a declarat un secretar de stat în ministerul Agriculturii. 

Partea bună este că, în general, „oamenii” aceștia nu pot fi deosebiți de colegii lor de sat care nu merg în patru labe decât când intră în sediul PSD din localitate, când se dau ajutoarele pentru vot. „Și din punct de vedere medical sunt foarte rezistenți, putând trăi chiar vreo câteva cicluri electorale, putând să voteze cu același primar de la 18 ani până la pensie”. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

2 septembrie 2018 09:34
Citește mai mult despre: patru labe pelerini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult