Compania municipală Termoelectrica e acuzată de jecmăneală pe faţă după ultimele dezvăluiri despre tarifele practicate! Aceasta vinde gigacaloria cu 495 de lei, cumpărată de la ELCEN cu circa 200 de lei, în timp ce la Socului, la Dristor, la Genin sau la Băiatu o gigacalorie pe cinste nu sare niciodată de 30 de lei.

gigacalorie_saorma.jpg
"E revoltător. Păi io, dacă vreau o gigacalorie, sau măcar o megacalorie dacă-s la regim după sărbători, o iau cu de toate, direct de la turcul de la parterul blocului, dau 20 de lei pe ea. Şi mă satur, nene, uneori îmi rămâne şi pentru a doua zi", spune Decebal Popescu, consumator de gigacalorii.

"Diferenţa între 20-30 de lei şi 495 de lei o reprezintă probabil pierderile. Cred că mănâncă din gigacaloria mea şi ăia de la ELCEN, şi ăia de la RADET sau cum se mai cheamă acum. La mine abia dacă ajunge un capăt de gigacalorie, şi ăla fără carne, numa' varză şi cartofi", se plânge Marcela Şulea, bucureşteancă.

"Eu am centrală proprie. Iau carne de berbecuţ de la un arab din Colentina, lipii din alea bune, nişte ceapă de la Obor şi îmi fac singur gigacaloria, doar n-o să stau la mâna statului", declară Geani Cozma, libertarian.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 13.02.2020 14:44 Social

National Cinematografic