Scandalos! Un bărbat care a băut bere TNR a primit la rapel un Tuborg

România tinde să devină țara gafelor. După ce un bărbat vaccinat cu Pfizer a primit la rapel o doză de vaccin Moderna, o gafă și mai mare s-a petrecut într-un local bucureștean. Deși băuse o bere TNR și era evident că-și dorea încă o bere TNR, un bărbat a primit la rapel un Tuborg.

Victima spune c-a realizat că e ceva în neregulă abia a doua zi, când s-a trezit cu o durere cruntă de cap. „Niciodată nu am pățit așa ceva de la berea TNR, așa că am intrat la bănuieli. M-am întors în local și-am i-am luat la întrebări, am insistat și într-un final au recunoscut: s-au încurcat și mi-au dat Tuborg în loc de bere“, a povestit bărbatul.

Patronul localului nu doar că și-a cerut scuze pentru confuzie, dar i-a oferit și patru rapeluri cu bere TNR din partea casei, astfel că bărbatul este acum complet refăcut. „Dar asta nu înseamnă că, dacă tot sunt bine acum, nu voi mai face și mâine vreo 4-5 rapeluri“, spune bărbatul. „Chiar mi-am comandat o cutie cu 20 de rapeluri TNR, să fiu sigur că pot avea grijă de sănătatea mea și acasă.“

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 februarie 2021 17:34
Citește mai mult despre: bere vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult