Scandalos! Un spital din România e mai insalubru și mai plin de bacterii decât platoul lui Capatos

Pare greu de crezut, dar cel mai infect loc din țara asta nu mai este platoul emisiunii lui Capatos. Lider detașat la capitolul insalubritate, bacterii și boli venerice încă de la apariția emisiunii, platoul ”Un show păcătos” a fost detronat recent de un spital din Mizil, în care riscul să te alegi cu bacterii rezistente la orice este chiar mai mare.

”Nu înțeleg cum s-a ajuns aici, din moment ce atât noi, cât și Capatos folosim aceiași dezinfectanți de la Hexi Pharma”, ridică din umeri directorul spitalului. ”Înțeleg că prin spitalul nostru se perindă persoane bolnave, care pot aduce tot felul de viruși și bacterii, dar nu e ca și cum am aduce curve și maneliști, cum face Capatos. Chiar nu găsesc o explicație pentru că am ajuns mai insalubrii decât Capatos.”

Detronarea platoului lui Capatos are însă o explicație. După ce-a aflat că produsele Hexi Pharma folosite pentru dezinfectarea asistentelor și invitaților sunt diluate, Capatos a luat măsuri drastice. ”Dacă înainte trebuiau doar să se șteargă cu buretele înmuiat în dezinfectant, acum toată lumea, inclusiv eu, facem baie în soluție antiseptică. Stăm și câte 30 de minute scufundați în dezinfectant”, a explicat Dan Capatos.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 aprilie 2016 15:22
Citește mai mult despre: Capatos Hexi Pharma spital

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult