Copiii noștri nu mai sunt în siguranță niciunde! Un nou scandal a izbucnit la o școală generală din Vaslui unde mai mulți elevi au ajuns la spital intoxicați cu e-coli. Analizele efectuate de Direcția de Sănătate Publică au relevat că țuica pe care au primit-o elevii la prânz, să-și facă curaj să se întoarcă la ore, conține urme ale bacteriei e-coli.

vasluieni_aglomeratie.jpg

„Mi-am dat seama imediat că e ceva în neregulă cu copilul meu. Când a venit acasă era moleșit, abia de mai putea să țină un topor în mână. I-am dat din țuică de-a mea, de rezervă, nu și-a revenit și atunci m-am panicat și am chemat salvarea”, spune Ghiocel Asimionesei, unul din tații copiilor afectați.

Producătorul lotului de băutură contaminată este o fabrică tradițională, un brand românesc dintr-o comună vecină iar acum sătenii sunt dispuși să-și caute dreptatea de unii singuri. „La 6 ne întâlnim la cârciumă, să ne organizăm, să vină toată lumea de la violuri, ne luăm parii și tăbărâm pe ei. Tuica cu bacterii e țuică nefiartă, iar țuica nefiartă e ceai. Așa ceva nu se poate”, au anunțat vasluienii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 10.03.2016 21:00 Social

National Cinematografic