Scandalul cu e-coli se extinde! La o școală din Vaslui elevii au primit țuică cu e-coli

Copiii noștri nu mai sunt în siguranță niciunde! Un nou scandal a izbucnit la o școală generală din Vaslui unde mai mulți elevi au ajuns la spital intoxicați cu e-coli. Analizele efectuate de Direcția de Sănătate Publică au relevat că țuica pe care au primit-o elevii la prânz, să-și facă curaj să se întoarcă la ore, conține urme ale bacteriei e-coli.

„Mi-am dat seama imediat că e ceva în neregulă cu copilul meu. Când a venit acasă era moleșit, abia de mai putea să țină un topor în mână. I-am dat din țuică de-a mea, de rezervă, nu și-a revenit și atunci m-am panicat și am chemat salvarea”, spune Ghiocel Asimionesei, unul din tații copiilor afectați.

Producătorul lotului de băutură contaminată este o fabrică tradițională, un brand românesc dintr-o comună vecină iar acum sătenii sunt dispuși să-și caute dreptatea de unii singuri. „La 6 ne întâlnim la cârciumă, să ne organizăm, să vină toată lumea de la violuri, ne luăm parii și tăbărâm pe ei. Tuica cu bacterii e țuică nefiartă, iar țuica nefiartă e ceai. Așa ceva nu se poate”, au anunțat vasluienii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
10 martie 2016 19:03

Alte articole

Vezi mai mult