Scandalul de la Bac continuă: Nostradamus ar fi prezis subiectele de ieri într-un catren din 1556

După ce mai multe persoane aflate încă în viaţă au fost bănuite că ar fi avut acces la subiectele de la Bac înainte de anunţarea acestora, un nou scandal zguduie învăţământul! Potrivit istoricilor, un catren aparţinând celebrului prezicător Nostradamus oferă indicii clare privind subiectele de ieri, cu mai bine de patru secole înainte de deschiderea oficială a plicului de către ministrul Educaţiei.

“Îi bănuim pe anumiţii dascăli că i-ar fi înmânat lui Nostradamus subiectele de la proba de ieri în schimbul unor sume de bani”, a declarat Robert Acrişor, inspector şcolar. “Altfel, cum vă explicaţi profeţia sa cutremurătoare? ‘Fiara Babilonului’ se referă în mod evident la Barbu, Blaga şi Arghezi, care au picat la profilul real, iar filologii au avut de comentat simbolismul lui Bacovia, adică – exact cum spune Nostradamus – ‘nepotul Mielului, ce va moşteni ţara Franciei’. Trebuie să fii orb să nu vezi legătura.”

Cu toate acestea, există voci care susţin că Nostradamus ar fi obţinut informaţia la mâna a doua, primii care ar fi pus mâna pe subiectele de ieri de la Bac fiind de fapt vechii mayaşi. “De aceea a şi dispărut civilizaţia lor”, punctează un conspiraţionist. “Pentru că nu inventaseră alfabetul şi deci nu puteau să-şi facă fiţuici.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
1 iulie 2013 21:05
Citește mai mult despre: BAC

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult