Comisia Europeană a decis sancțiuni dure în privința scandalului emisiilor de noxe în care a fost implicată compania germană Volkswagen, amendând pe bătrânica ce a vândut milioane de mașini înșelându-și clienții în privința noxelor.

batranica_masini_golf_germania.jpg

„Majoritatea europenilor au încredere în bătrânica germană, că știi că are grijă de mașină, nu bate, nu troncăne, merge maxim o dată pe săptămână cu cea până la biserică. Acum însă toate aceaste lucruri nu mai sunt, intrăm într-o nouă eră la hipercompetivității în care nu mai poți să ai încredere în nimeni și îmi pare extrem de rău”, a declarat șeful UE, Jean Ludovic Hans Junker.

Primele declarații ale bătrânicii după anunțul amenzii au fost date chiar pe treptele bisericii la care merge în fiecare duminică. „Ce:? Vorbiți mai tare că nu aud cu urechea asta? Cât., 17 miliarde de euro? Cât e asta în mărci? Aoleu, păcatele mele, n-am banii ăștia, poate mă mai împrumut de la o vecină. Eeee, v-am spus eu, era mai bine pe vremea lui Hitler, l-ați împușcat pe ăla și-acum ne pare la toți rău”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 27.09.2018 10:32 Social

National Cinematografic